Wrapsol Airpro Magsafe Destekli 15W Universal Vantuzlu Araç İçi Telefon Tutucu
Wrapsol Airpro Magsafe Destekli 15W Universal Vantuzlu Araç İçi Telefon Tutucu
Wrapsol Airpro Magsafe Destekli 15W Universal Vantuzlu Araç İçi Telefon Tutucu
Wrapsol Airpro Magsafe Destekli 15W Universal Vantuzlu Araç İçi Telefon Tutucu

Wrapsol Airpro Magsafe Destekli 15W Universal Vantuzlu Araç İçi Telefon Tutucu (20379)

5,00
Marka : Wrapsol
Kazancınız : 50
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : 1.799,00 ₺(KDV Dahil)
İndirimli : 1.529,15 ₺(KDV Dahil)
Barkod : 8459710162423
409,05 ₺ 'den başlayan taksitlerle

Her Model Telefon İçin Kablosuz Şarjlı Araç Telefon Tutucu

Orijinal Wrapsol Ürünüdür

Bu ürünün yanında bunları da tavsiye ediyoruz.
Ttec 2CKS21DS SmartCharger Duo 3.1A Araç Şarj Aleti Çift USB + Lightning ve USB-C Kablo Ttec 2CKS20S 2.1A 10.5W Araç Sarj Aleti Zore C003 2 in 1 Araç Bardak Tutucu Zore PB-45 Araç Telefon Tablet Tutucu

Wrapsol Airpro

Elektrikli Vakum Mekanizmalı Hızlı Şarj Özellikli Araç İçi Telefon Tutucu

Güçlü vakum mekanizması, akıllı algılama, hızlı şarj özelliği ile sende yolcuğundan keyif almaya devam et!

Wrapsol AirPro, gereksiz aparatlardan kurtulmanızı sağlayarak telefon kullanımınızı pürüzsüz hale getiren bir çözümdür. Güçlü Vakum Mekanizması sayesinde ekstra aksesuarlara (metal halka, mıknatıs vb.) ihtiyaç duymazsınız.

Wrapsol AirPro, ağır cihazları 9 kg'a kadar taşıma kapasitesiyle sürüş keyfinizi katlamak için tasarlanmış bir araç içi telefon tutucusudur.

Airpro, elektrikli vakumlama prensibini benimser. Akıllı vakum negatif basınç algılama özelliği bulunur. Telefon, tutucunun vantuzuna yerleştirildiğinde vantuzdaki sensör anahtarına basılır ve dahili mikro hava pompası devreye girer; negatif basınç oluşturarak telefona yapışır. Dahili negatif basınç algılama cihazı, negatif basınç değerini gerçek zamanlı olarak izler. Basınç, önceden ayarlanmış değerin altına düştüğünde, hava pompası hemen yeniden başlatılır ve telefona uzun süreli yapışma için yeterli basınç sağlar.

Airpro araç içi telefon tutucu, elektrikli vakum mekanizması ve akıllı algılama özelliği ile donatılmıştır. Telefonun varlığını otomatik olarak algılar ve güçlü vakum mekanizmasıyla sağlam bir şekilde sabitler. Araç içi sarsıntılara karşı dirençlidir ve 60 kPa'ya kadar vakum basıncı geliştirerek 9 kg'a kadar cihazları tutabilir.

360 derecelik bilyeli mafsalla donatılmış olan AirPro, telefonunuzu istediğiniz açıya ve konuma ayarlamanıza olanak tanır. Güçlü vakum pompası, büyük ağırlığa sahip cihazları bile sağlam bir şekilde tutabilir. Bu ürün, tablet gibi büyük cihazlarınızı güvenle taşımanız için ideal bir çözümdür.

Kolay kurulumuyla dikkat çeken bu tutucu, telefonu vantuz üzerine koyup bir saniye boyunca ittikten sonra otomatik olarak tutar. Serbest bırakma düğmesiyle telefonu kolayca çıkarabilirsiniz.

Airpro, iPhone, Samsung Galaxy, Xiaomi, Huawei, Sony Xperia, Oppo, LG gibi kablosuz hızlı şarj özelliğine sahip tüm modellerle uyumludur. Magsafe özelliği bulunmayan telefonlar için ideal bir araç tutucusu olarak kullanılabilir.

Airpro’nun içinde dahili bir lityum pil bulunur. Bu sayede güç kablosu takmadan Airpro’yu telefona vakumlayabilirsiniz. (Yerleşik lityum pil kablosuz şarjı desteklemiyor.)

Airpro, dahili kablosuz hızlı şarj özelliğine sahiptir. WPC QI protokolüne uyan tüm telefonları kablosuz şarj eder.    

DİKKAT ETMENİZ GEREKENLER:

Airpro’yu çalıştırırken QCQ 3.0 veya üzeri bir adaptör kullanılması önerilir.

Airpro’yu ateşten uzak tutun ve düşürmeyin.

Cep telefonunun arkasındaki şarj temas yüzeyinde metal halkalar, düz olmayan koruyucu kapaklar vb. gibi metal maddeler varsa Airpro kullanılamaz.

Airpro’yu çok yüksek sıcaklıkta veya nemli bir ortamda kullanmayın.

AIRPRO-C hangi araçlarda kullanılabilir?

AIRPRO-Y hangi araçlarda kullanılabilir?

Kutu içeriği:

Araç İçi Telefon Tutucu

Type-C Kablo

Mat Yüzeyler İçin Şeffaf Etiket

Kullanım Kılavuzu

Fırsat Ürünleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR