NNS Platoon Ns-3223Bt Bluetooth Hoparlör
NNS Platoon Ns-3223Bt Bluetooth Hoparlör
NNS Platoon Ns-3223Bt Bluetooth Hoparlör
NNS Platoon Ns-3223Bt Bluetooth Hoparlör

NNS Platoon Ns-3223Bt Bluetooth Hoparlör (15444-002)

5,00
Marka : NNS
Kazancınız : 0
Fiyat : 719,00 ₺(KDV Dahil)
Barkod : 2017145305288
192,33 ₺ 'den başlayan taksitlerle

NNS Platoon Ns-3223Bt

Nostaljik Retro Radyo Görünümlü Bluetooth Hoparlör

FM Radyo + TF Card + USB Bellek + Bluetooth + Fener

Arkadaşlarınıza sevdiklerinize hediye edebileceğiniz gibi kendi ofisinizde veya evinizde de rahatlıkla kullanabileceğiniz kaliteli ses sunan rerto görünümlü radyo aynı zamanda bluetooth hoparlör ve ses sistemi olarak kualanılmaktadır. Hafıza kartı ve USB bellek girişleri yanısıra 3 dalga radyosu FM özelliiği tüm müzik çalan dijital aygıtlara bağlanabilmesi esnek kullanım sağlar. Otantik köşelerinizin baş tacı olacak NNS NS-3223BT model retro nostaljik radyo kaliteli bass ve tiz sesleri sayesinde müzik dimnleme deneyiminizi katlayacak. Fener özelliği ile elektrk olmayan ortamlarda outdor olarak da kullanabilmenize imkan sağlar.

Stereo Ses Kalitesi

Hoparlör stereo çıkışlı bir ses yapısına sahiptir. 90 dB ses çıkış gücüyle kaliteli bir dinleme deneyimi yaşamanıza sağlar. Derin ve net ses düzeyi sayesinde keyifle müziklerinizi dinleyebilirsiniz.

İlginç Tasarım

Retro görünümüyle diğer hoparlörlere kıyasla ilginç bir tasarım sunar. Kısa ayakları, düğmeleri ve gramofonlu şekliyle yerleştirdiğiniz her alanda şık bir dekorasyon parçası gibi durur. Kaliteli ve dayanıklı malzemelerden üretilmiş bu hoparlör hem müzik dinlemeyi hem nostaljik ürünleri sevenler için idealdir.

Kablosuz Bağlantı Sağlar

Kullanıcılara Bluetooth ile cihazlara bağlanma imkanı sağlar. Kablosuz bağlantı kurduğunuzda 31 ile 40 m arasında bir mesafede kullanabilirsiniz. Herhangi bir kablo karmaşıklığı olmadan evde ya da ofiste dilediğiniz yere yerleştirir ve böylece müzik zevkinizi doyasıya yaşarsınız.

Batarya Kapasitesi

1800 mAh değerinde bir batarya kapasitesi vardır. Hoparlörü 1 saatlik sürede tam şarj edebilirsiniz. Tam şarjın ardından yaklaşık 24 saate kadar kesintisiz çalışmaya devam edebilir

Çok Fonksiyonlu Özellikler

Hoparlör Bluetooth bağlantıyla cihazlarda şarkı çalmanın dışında USB bağlantısı da kurabilir. Radyo özelliğiyle farklı yayın frekanslarını takip edebilirsiniz. Aynı zamanda mikrofon özelliğinden de yararlanabilirsiniz. Çok fonksiyonlu özellikleriyle sizi memnun edecektir.

Medya Kontrol Tuşları

Bluetooth Hoparlör üzerinde medya kontrol tuşları yer alır. Bu tuşlardan gerekli ayarları yapabilirsiniz. Açıp kapatmak, şarkılar arasında geçiş yapmak için medya kontrol tuşlarından yararlanırsınız.

Fırsat Ürünleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR