Benzer Ürünler
ARAÇ İÇİ TEKNOLOJİ Lydsto Kablosuz El Süpürgesi+Pompa
ARAÇ İÇİ TEKNOLOJİ Lydsto Kablosuz El Süpürgesi+Pompa
ARAÇ İÇİ TEKNOLOJİ Lydsto Kablosuz El Süpürgesi+Pompa
ARAÇ İÇİ TEKNOLOJİ Lydsto Kablosuz El Süpürgesi+Pompa
ARAÇ İÇİ TEKNOLOJİ Lydsto Kablosuz El Süpürgesi+Pompa
ARAÇ İÇİ TEKNOLOJİ Lydsto Kablosuz El Süpürgesi+Pompa

Lydsto Kablosuz El Süpürgesi+Pompa (14255)

4,50
Marka : Lydsto
Kazancınız : 0
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : 897,00 ₺(KDV Dahil)
İndirimli : 762,45 ₺(KDV Dahil)
Barkod : 6972055221157
203,96 ₺ 'den başlayan taksitlerle

El Süpürgesi+Pompa

Lydsto Kablosuz El Süpürgesi+Pompa

Lydsto ile hem aracınız tertemiz hemde aracınızın tekerlekleri güvende! 

Ürün Özellikleri

1. Çift mod; elektrikli süpürge ve hava pompası tek tuşla yönetilebilir, üzerinde bulunan anahtar cihazı tek bir makine haline getirebilir. Düğmenin kaydırılması, pompalama ve vakumlama modları arasında geçiş yapmayı kolaylaştırır. İki ürünün işlevlerini yerine getirmek için yalnızca bir ürüne sahip olmanız yeterlidir.
2. 10000Pa'nın güçlü emiş gücü; yüksek performanslı fırçasız motordan türetilmiştir. Geleneksel motordaki fırça ortadan kaldırılmıştır ve hizmet ömrü daha uzundur. MCU dijital kontrol daha yüksek hız sağlar. Yepyeni "Hot Wheel" bıçağıyla donatılan emiş gücü daha güçlüdür. Maksimum hız 80.000 devire ulaşabilir ve maksimum emiş gücü, kirleri ve çöpleri kolayca emebilen 10KPa'ya ulaşabilir.
3. Kablosuz el tipi elektrikli süpürge; daha uzun ömürlü yüksek pile sahiptir. İki adet 2500mAh yüksek kapasiteli lityum pil ile mükemmel iç yapısı nedeniyle, kablosuz el tipi vakumlama, arabanın tüm köşelerini süpürmek için daha uygun olan bir güç kablosu olmadan gerçekleştirilir. Arabanızın her zaman temiz olmasını sağlar.
4. Evde kullanılabilir; istediğiniz yeri temizleyebilirsiniz. Mükemmel emiş başlığı tasarımı sayesinde, evdeki halı/yatak/kanepe/masaüstü ve ulaşılması zor çeşitli köşeler için idealdir, çevreyi her zaman temiz tutmak için kolayca vakumlanabilir.
5. Çift filtreleme sistemi; iki vakum modu. Çift filtreleme sistemi, büyük döküntüleri ve büyük tozları engelleyebilen 304 paslanmaz çelik birincil filtre kullanır. İki katmanlı HEPA filtresi, ince tozu etkili bir şekilde filtreleyebilir ve ikincil kirliliği önleyebilir. Geri dönüşüm, sarf malzemelerinden tasarruf ve daha çevre dostu olması için suyla durulanabilir. Aynı zamanda iki vakum modu vardır: düşük seviye ve üst seviye. Düşük kaliteli beyaz ışık her zaman açıktır ve temel temizlik gereksinimlerini karşılamak için yaklaşık 30 dakika kullanılabilir; yüksek kaliteli mavi ışık her zaman açıktır ve daha fazla emiş ve temizleme ile yaklaşık 15 dakika kullanılabilir.


6. Lastik basıncı tespiti bir bakışta açıktır ve önceden ayarlanmış lastik basıncı dolduğunda duracaktır. Güvenli bir şekilde seyahat edebilmek için aracınızın lastik basıncını düzenli olarak kontrol etmeniz ve ayarlamanız gerekir. Lastik basıncı yetersiz olduğunda, beklenen basınç değerini önceden ayarlayabilir, şişirmeyi açabilir ve ön ayarı elde edebilirsiniz. Hava basıncını ayarladıktan sonra otomatik olarak duracak ve şişirmeyi daha akıllı hale getirecektir.
7. 150PSI yüksek basınçlı hızlı şişirme, mükemmel hava kanalı tasarımı, ısıtma olmadan sürekli pompalama. Dahili soğutma fanı ve havalandırma deliği tasarımı, pompalama işlemi sırasında sıcaklık artışını büyük ölçüde azaltır ve motorun verimli çalışmasını sağlar. Eşsiz silindir tasarımı, 10L/dak'lık süper atmosferik akış hızına ulaşır, maksimum şişirme basıncı 150PSI'ye ulaşır ve tam şarj, 2 araba lastiğini sürekli olarak doldurabilir.
8. Sadece araba lastiği basıncını şarj etmekle kalmaz, aynı zamanda çeşitli şişirme ihtiyaçlarını da karşılar. Araba/motosiklet/bisiklet/dengeli scooter/scooter kullanılabilir, basketbol/futbol da şişirilebilir, uygun basıncın doğru ayarlanması şişirmeyi kolaylaştırır.
9. Akıllı LED ekran, başlatmak ve durdurmak için düğmeye dokunun. Yüksek parlaklıkta LED hava basıncı göstergesi, üç KPa/PSI/Bar hava basıncı birimi döngüsel olarak geçiş, akıllı dokunmatik tasarım, hava pompasının kolay açılıp kapanması.

Fırsat Ürünleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR