TELEFON KILIFLARI Hytec HY-M96 2.4Ghz Şeritli Kablosuz Mouse
TELEFON KILIFLARI Hytec HY-M96 2.4Ghz Şeritli Kablosuz Mouse
TELEFON KILIFLARI Hytec HY-M96 2.4Ghz Şeritli Kablosuz Mouse
TELEFON KILIFLARI Hytec HY-M96 2.4Ghz Şeritli Kablosuz Mouse

Hytec HY-M96 2.4Ghz Şeritli Kablosuz Mouse (13358)

5,00
Marka : Hytech
Kazancınız : 0
Fiyat : 95,00 ₺(KDV Dahil)
Barkod : 8680096090646
25,41 ₺ 'den başlayan taksitlerle

Kablosuz mouse

Hytec Kablosuz Mouse

Hytec HY-M96 2,4Ghz Kablosuz Mouse 


Hareket Özgürlüğünün Keyfini Çıkarın

Hareket özgürlüğünün keyfini çıkarmak varken kablolara bağımlı olmanıza gerek yok. Hytech kablosuz kullanımı ile oyunda ve işte rahatlık sunar. Kablo dağınıklığı yok, özgürlük ve kısıtlama olmadan fare kullanımı var.

Mükemmel Hassasiyet

Bu Mouse, yüksek hassasiyeti ile ön plana çıkıyor. Hareketlerinizi en kısa zamanda ve en kolay şekilde algılayan Mouse, anında isteğiniz için yanıt oluşturuyor. Fareyi kullanırken zamandan kazanabilirsiniz.

Şık Tasarımı ile Ön Plana Çıkıyor

Mouse, şık tasarımı ile gözlere bayramı getiriyor. Şık tasarımı ile Hytech’i siz de çok seveceksiniz. Bu fare elinize çok yakışacak! Rengi, dokusu, sadeliği ve inceliği ile Hytech bir numaralı Mouse markasıdır. Mouse için bir kere Hytech tercih edenler ondan bir daha vazgeçemiyor.

Ergonomik Ürün Boyutları

Mouse tasarlanırken ergonomik ürün boyutları kullanılmıştır. Bu boyutlar ele en iyi oturacak ve rahatlık sunacak şekilde belirlenmiştir. Ürün ergonomisi sadece rahat olmakla kalmayıp, aynı zamanda kolaylık da sunacak.

Yüksek Çözünürlükle Çalışır

Fare 6200 dpi çözünürlükte çalışmakta ve kullanıcıların isteklerine en iyi şekilde yanıt vermektedir. Hytech ile uzun süre mouse kullansanız bile el yorgunluğu söz konusu olmayacak. Hytech sağlığınıza büyük önem vermekte ve sağlığınızı korumak için gerekli olan bütün önlemleri almaktadır.

Kompakt Ürün Boyutları

 

Mouse 126 mm x 67 mm x 45 mm boyutlara sahiptir. Bu boyutlar ürünün gereksiz yere yer işgal etmesini engellemekle kalmaz, ergonomisi ile el rahatlığı da sunar. Mouse kullanımına bağlı olarak duruş bozukluğu söz konusu değildir.

 

Fırsat Ürünleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR