Galaxy S24 Plus Kılıf Şeffaf Sert PC Arka Yüzey Tasarımlı Zore Edo Kapak
Galaxy S24 Plus Kılıf Şeffaf Sert PC Arka Yüzey Tasarımlı Zore Edo Kapak
Galaxy S24 Plus Kılıf Şeffaf Sert PC Arka Yüzey Tasarımlı Zore Edo Kapak

Galaxy S24 Plus Kılıf Şeffaf Sert PC Arka Yüzey Tasarımlı Zore Edo Kapak (TA98114)

0,00
Marka : Zore
Kazancınız : 25
Fiyat : 291,90 ₺
Barkod : 8680436764558
52,54 ₺ 'den başlayan taksitlerle

Şeffaf Sert PC Arka Yüzey Tasarımlı ZoreEdo Kapak

 

 

Haydi,cihazınızı şıklık ve koruma ile buluşturmanın zamanı geldi! Zore Edo Kapak,telefonunuzun doğal güzelliğini ön plana çıkaracak şeffaf sert PC arka yüzeyive canlı renkli kenar çerçevesiyle, stilinizi yansıtan bir aksesuar halinegeliyor. Bu özel tasarım, görünüşüyle olduğu kadar sağlam yapısıyla da sizietkileyen bir deneyim sunuyor.

 

Telefonunuzusaran mükemmel kalıbı, günlük kullanımınıza zarafet ve konfor katıyor. Rahaterişim sağlanan slotlar, kamera ve ekranı koruyan çıkıntılı tasarım, heranınızda size kolaylık sağlarken, buton tasarımı da fonksiyonelliği artırıyor.Kir ve leke tutmama özelliği, parmak izlerine karşı dayanıklılığı ile her zamantemiz ve bakımlı bir görünüm sağlar.

 

Sağlığa veçevreye duyarlı malzemeleriyle üretilmiş bu kapak, düşmelere karşı ekstrakoruma sağlayarak telefonunuzu güvende tutar. Hem çevre dostu, hem detelefonunuzu koruyor… Stili ve güvenliği bir arada sunuyor… Şık ve fonksiyonelbu tasarım ile günlük hayatınıza renk katın ve teknolojiyle uyum içinde bir tarzoluşturun!


Fırsat Ürünleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR