Benzer Ürünler
KULAKLIK Smartmi ANC Pro Bluetooth Kulak İçi Kulaklık
KULAKLIK Smartmi ANC Pro Bluetooth Kulak İçi Kulaklık
KULAKLIK Smartmi ANC Pro Bluetooth Kulak İçi Kulaklık
KULAKLIK Smartmi ANC Pro Bluetooth Kulak İçi Kulaklık
KULAKLIK Smartmi ANC Pro Bluetooth Kulak İçi Kulaklık

Smartmi ANC Pro Bluetooth Kulak İçi Kulaklık (13029)

5,00
Marka : Mobicaps
Kazancınız : 0
İndirim Oranı : %17 İndirim
Fiyat : 539,00 ₺(KDV Dahil)
İndirimli : 447,37 ₺(KDV Dahil)
Barkod : 6974514020011
119,67 ₺ 'den başlayan taksitlerle

TWS Bluetooth Kulaklık

Smartmi ANC Pro Bluetooth Kulaklık

ANC Pro Kulak İçi Kulaklık

 

Bir Kulaklıkta Aradığınız En Önemli Özellik Konuşma Performansı Mı? O Zaman Doğru Yerdesiniz! Aktif Gürültü Engelleme Özelliği Sayesinde Telefon Görüşmeleriniz İçin En Uygun En İddialı Kulaklık.. Şeffaf Modu ve Ultra Hafif Yapısı Sayesinde Kulağınızda Olduğunu Bile Unutacaksınız!

Smartmi ANC Pro Uygun Fiyat Garantisi İle Şimdi Sizlerle..

 

Ürün Özellikleri

Smartmi ANC Pro uygun fiyatına karşın Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özelliğine sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Dış sesleri 25db’e kadar engelleyen kulaklık izole bir müzik ve multimedya deneyimi sunuyor. Metroda, sokakta, otobüste, ofiste kısacası gürültü bulunan her yerde sizi müzik ile baş başa bırakıyor. 4 Adet Çevresel Gürültü Engelleme Özelliğine sahip mikrofona ile donatılan ANC Pro telefon görüşmeleri sırasında sesinizi ortam sesinden ayırır ve karşı tarafa net şekilde iletir. Tıpkı ANC özelliği gibi ENC özelliği de ortam fark etmeksizin konforlu bir görüşme deneyimi yaşamanıza yardımcı olur.

Aktif Gürültü Engellemenin yanında cihazda şeffaf mod özelliği de bulunmaktadır. Bu mod ile ihtiyaç duyduğunuz anlarda kulaklık dış sesleri mikrofonu yardımıyla kulağınıza iletir. 10nm dinamik sürücü, kompozit polimer diyafram ve gelişmiş ses işleme teknolojisine sahip ANC Pro adından söz ettirecek kadar kaliteli ses kalitesi sunar.
 

Yüksek kaliteli müzik deneyimi için özelleştirilen ANC Pro ile Bass sesler, orta sesler ve tiz sesler mükemmel bir dengede ayarlanmıştır. Dinlediğiniz Müzik Stüdyo ortamında nasıl kayıt edildiyse o şekilde size duyurmak bu kulaklık için çok kolay. Smartmi ANC Pro ile 20 Saat boyunca müzik hep sizinle!
 

Tek şarj ile 4.5 saat boyunca çalışan kulaklıklar kutu ile birlikte toplamda 20 saat şarj süresi sunuyor. Type-C girişi ile şarj olan kutu ise 2 saat içerisinde tamamen şarj oluyor.
 

Mükemmel bir ergonomiye sahip kulaklık her koşulda çalışmak üzere tasarlanmıştır. Sahip olduğu IPX4 sertifikası ile su sıçramalarına karşı dayanıklı hale getirilen ANC Pro sporda da yanınızda!

Marka
Xiaomi
Takma Tipi
Kulak İçi (değişebilir silikonlu) Kablosuz
Kulaklık Türü
İkili - Stereo Şarj Kutulu TWS
Mikrofon
Var
Bluetooth
Var
Ses Ayarı
Kulaklıktan Kontrol
Gürültü Önleyici
Var
Fırsat Ürünleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR