Mikado Nostalgia MN-P317 Pikap + Rca + Bluetooth Destekli Müzik Kutusu

Mikado Nostalgia MN-P317 Pikap + Rca + Bluetooth Destekli Müzik Kutusu (19619-001)

0,00
Marka : Mikado
Kazancınız : 0
Fiyat : 3.499,00 ₺(KDV Dahil)
Barkod : 8680096046001
935,98 ₺ 'den başlayan taksitlerle

Mikado Nostalgia MN-P317 Pikap+Rca+Bluetooth Destekli

Müzik Kutusu


Mikado Nostalgia Mn-P317 Pikap modeli, geçmişin güzel anılarını bugüne taşıyan, nostalji aşıklarının vazgeçilmezi olacak mükemmel ses kalitesine sahip bir üründür.

Mikado Nostalgia pikap, teknolojik özellikleri ve kaliteli ses performansından ödün vermeden, zaman tünelinde tatlı bir yolculuğa çıkmanızı sağlar.

Cihaz, USB flash bellek gibi bir depolama aygıtı veya Bluetooth özelliği bulunan cihazlar ile bağlantı sağlayarak kolaylıkla kullanılabilir.

Sevdiğiniz sanatçıların seslerini, günümüz teknolojisiyle birlikte plaktan dinleme keyfini yaşamanızı sağlayacak olan nostaljik plak çalar ile fonksiyonel tuşlar kolaylıkla ayarlanabilir, müziğin sesi akord edilebilir ve istenildiği zaman başlatıp durdurulabilir.

Mikado Nostalgia Mn-P317 Pikap modelinin kutusu, hafif transparan olacak şekilde tasarlanmıştır ve kapağını rahatlıkla söküp takabilmenize imkan veren bir dizayna sahiptir.

Ürünün, fazla alan kaplamayan minimal boyutlara sahip tasarımı ise yerden tasarruf sağlayarak daha rahat bir kullanım sunar.

Nostaljik Teknoloji Sizlerle

3 ayrı bağlantı seçeneği ve fonksiyonel tuşları ile kullanım kolaylığı sağlar.

Üzerinde bulunan 2 adet hoparlörü ile iyi bir ses kalitesi sunar.

Nostaljik ögeler ile günümüz teknolojisini bir arada sunarak farklı bir deneyim yaşatır.

Minimal boyutları ve şık tasarımı ile evlerinizde hoş bir dekoratif detay olarak da konumlandırılabilir.

Mikado; bluetooth mini speaker, mini USB speaker, taşınabilir şarjlı bluetooth speaker, mp3 oynatıcı, toplantı amfisi, mikrofon, müzik kutusu, pikap, USB+SD+Fm destekli

multimedia 2+1 ses sistemi, duvar ve alçıpan hoparlörü, oto teyp, müzik seti, kulaklık gibi ürünleri bulunan bir ses sistemleri markasıdır.

Plak dinlemeyi sevenler için tasarlanan Mikado Nostalgia MN-P317 pikap, çok işlevli yapısı ile öne çıkıyor.

Fonksiyonel özellikleri ve Bluetooth desteği ile benzer modellerden ayrılan ve böylece işlevsel bir tasarıma sahip olan pikap, gelişmiş ses kalitesi ile plak dinleme keyfini evlerinize taşıyor.

Doğal ses düzeyi ile dijital seslerden sıkılanlara hitap eden MN-P317 pikap, Bluetooth özelliği ile farklı cihazlara kolayca bağlanabiliyor.

Böylece farklı cihazlardaki müzikleri dinlemeye imkan veren cihaz, doğal ses kalitesi ile müzik dinleme keyfine nostaljik bir tat katıyor.

35 x 12 cm boyutları ile ergonomik bir tasarıma sahip olan pikap, çanta şeklinde tasarımı ve taşıma olanağına sahip olması ile kolayca taşınıyor.

Fazla yer kaplamayan biçiminin yanı sıra deri çanta şeklindeki dış görünümü ile dekoratif bir görünüme sahip olan pikabın üst kapağı çıkarılabiliyor.

Zahmetsiz kullanımı ile fonksiyonel bir yapısı bulunan pikap, ses açma kapama tuşu, Bluetooth tuşu ve ses akort ayar tuşu ile birçok ayarı yapmaya imkan veriyor.

Özellikle ses akort ayarı pikabı oldukça kullanışlı kılıyor.

Kulaklık çıkışı ve arka kısımda AUX çıkışı ile farklı cihazlara bağlanabiliyor. Aynı zamanda ön kısımda her iki yanda bulunan 3 inçlik hoparlörleri ile kaliteli bir ses deneyimi sunuyor.

Bluetooth: Var

Ürün Ölçüleri: 35 x 12 cm

Kulaklık Çıkışı: Var

Okuma Hızı: 33, 45 ve 78 RPM

AUX Bağlantısı: Var

Güç Kaynağı: AC/DC Adaptör

Güç Tüketimi: 10 Watt

Hoparlör Direnci: 4 ohm

Hoparlör Boyutu: 50mm

Pikap İğne Tipi: Konik

Pikap İğne Boyu: 0.9 mm

Pikap İğne Malzemesi: Alüminyum

Hoparlör Modelleri ile Tanınan Marka: Mikado

Fırsat Ürünleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR