Apple iPhone 13 Pro Max Uyumlu Deri Arka Kapak Antik Taba
Apple iPhone 13 Pro Max Uyumlu Deri Arka Kapak Antik Taba
Apple iPhone 13 Pro Max Uyumlu Deri Arka Kapak Antik Taba
Apple iPhone 13 Pro Max Uyumlu Deri Arka Kapak Antik Taba
Apple iPhone 13 Pro Max Uyumlu Deri Arka Kapak Antik Taba

Apple iPhone 13 Pro Max Uyumlu Deri Arka Kapak Antik Taba (LO-01-FXC0-G019N-IP13M-00)

0,00
Marka : PLM
Kazancınız : 0
İndirim Oranı : %25 İndirim
Fiyat : 579,00 ₺(KDV Dahil)
İndirimli : 434,25 ₺(KDV Dahil)
Barkod : 8691051873358
78,17 ₺ 'den başlayan taksitlerle

Sıradanlığın Ötesinde: Gerçek Deri Flex Telefon Kılıfı!

Günümüzün hızla değişen dünyasında, pratiklik ve stil bir araya gelerek hayatımızı kolaylaştırırken tarzımızı da yansıtmamıza yardımcı oluyor. İşte karşınızda, sıra dışı özellikleri ve şık tasarımıyla öne çıkan Flex Telefon kılıfımız!

Bir Bakışta Özellikler:

  • Üstün Koruma: Düşmelerden, çarpmalardan endişe etmeden telefonunuzu kullanın. Üstün koruma özelliği sayesinde telefonunuz her an güvende!
  • Hakiki deri - Üst sığır derisinden yapılmış birinci sınıf deri , doğal özellik ve görünümünü korumak için minimum işlem uygulanmıştır.
  • Profesyonel el işçiliği – Dayanıklı sığır derisi, sağlam dikişlidir tüm malzemeler elde test edilmiştir.
  • Ses ve Şarj Yuvası Uyumluluğu: Telefonunuzun şarj, ses ve hoparlör yuvalarına mükemmel uyum sağlayarak, kullanımınızı kesintisiz hale getirir.
  • Ek Koruma - Yükseltilmiş kamera kenar payı çizilmekten veya zemine dokunmaktan korumak için derindir; kılıf kenar payları ekran çiziklerini önlemek için yükseltilmiştir.

Satın almış olduğunuz ürünü lazer baskı ile özelleştirebilirsiniz. Kendinizi ve sevdiklerinizi özel hissettirin. Dilerseniz sevginizin veya mutluluğunuzun en güzel anlarını fotoğraf baskısı ile de yansıtabilirsiniz. Bu konuda uzman ekibimizle sizlere hizmet vermekteyiz. Ayrıntılı bilgi için bize mesaj yolu ile ulaşınız. Son olarak, özelleştirilmiş siparişler için iade kabul etmediğimizi unutmayın! 

Kişiselleştirilmiş Deri Ürünleriyle Tarzınızı Yansıtın!

Sıradanlıktan uzak, özgün ve kişisel bir tarz yaratmak artık çok daha kolay. Deri ürünlerimizle hayal ettiğiniz şıklığı yakalayın ve kendinizi özel hissedin. Sunduğumuz benzersiz lazer kişiselleştirme hizmeti ile ürünlerimizi tamamen kendi tarzınıza göre tasarlayabilirsiniz.

Neden Biz?

✨ Özelleştirme Sınırsızlığı: İster adınızı, isterseniz sevdiğiniz bir sözü ya da sloganı ekleyerek ürünlerinizi kendinize özgü kılabilirsiniz.

 Kalite ve Dayanıklılık: En kaliteli deri malzemelerini kullanarak ürettiğimiz ürünlerimiz, uzun ömürlü ve şık bir kullanım sunar.

 Müşteri Memnuniyeti: Siz memnun değilseniz, biz mutlu değiliz. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışarak en iyi deneyimi sunmaya özen gösteriyoruz. Son olarak kişiselleştirme yapılmış ürünlerde iade imkanı olmadığını belirtmek isteriz.

Fırsat Ürünleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR