Samsung Galaxy S20 Ailesi İçin Deri Kılıflar İlk Önce Mobicaps'ta


Samsung, Amiral Gemisi S Serisinin 20 Numarasını Duyurdu


İşte Samsung S20 - S20 Plus - S20 Ultra'nın Gerçek Görüntüleri


Samsung her yıl yenilediği S serisi telefonlarda 2020 yılında radikal bir değişikliğe imza atacağa benzer. Lafı uzatmayalım. Samsung S serisini 3 farklı boyut ve donanımda piyasa sürecek. Bunlar; S20, S20 Plus ve En büyük Galaxy S20 Ultra. Kutu açılım videolarını canlı olarak 11 Şubat 2020'de yayımlayacağını duyursa da cihazların gerçek görüntüleri ortaya çıktı. S20 ve S20 Plus'da 3 kameraya yer verirken S20 Ultra'da 4 kamera lensi yer alıyor. Her zaman olduğu gibi, piyasaya çıktığı zaman Samsung Galaxy S20 serisi kamera başarısı konusunda piyasayı alt üst edecektir. Hemen aşağıda Samsung S20 serisinin gerçek görsellerini görebilirsiniz.

 

Samsung Galaxy S20


Samsung Galaxy S20 Plus


Samsung Galaxy S20 Ultra


5G desteğine sahip olmasıyla öne çıkan Samsung Galaxy S20 ailesi cihazları, arka taraflarında bulunan kamera modülü ile dikkat çekiyor. Galaxy S20'nin kamera modülünde 3 adet kamera göze çarparken bu sayı Galaxy S20 Plus'da 4'e çıkıyor. Şirketin en yüksek fiyata ve donanım özelliklerine sahip olacak yeni akıllı telefonu Galaxy S20 Ultra'da ise 100x dijital yakınlaştırma sahibi kamera dâhil olmak üzere 4 adet kamera, yine bu modül içerisinde konumlandırılıyor.


Samsung Galaxy S20 Ultra'nın tahmin edilen teknik özellikleri şöyle

Galaxy S20 Ultra'nın teknik özelliklerine de nihayet sahip oluyoruz. 6,9 inçlik Infinity O AMOLED QHD+ çözünürlükte ve 20:9 en/boy oranına sahip olan akıllı telefon, 120 Hz yenileme hızını desteklerken Infinity-O ekranıyla 40 MP çözünürlüğündeki kamerayı da ekranın üst-orta kısmında ve içerisinde konumlandırıyor. Ülkelere göre değişmekle beraber Qualcomm Snapdragon 865 veya Samsung Exynos 990 yonga setinden gücünü alacak olan Galaxy S20 Ultra, 16 GB RAM'e ve 256 GB dâhili depolama alanına sahip olacak. 108 MP ana, 42 MP telefoto, 12 MP ultra geniş ve 3D ToF kameraya sahip Samsung'un yeni amiral gemisi 5.000 mAh'lik batarya ile bir günü rahatça çıkaracak.


Samsung Galaxy S20, S20 Plus, S20 Ultra Kılıfları İlk Defa Mobicaps'ta 

Tüm bunları mobicaps.com'u ziyaret eden değerli müşterilerimizi bilgilendirmek için anlattık. Ancak bizim asıl anlatmak istediğimiz şu: Daha Samsung S20'leri piyasaya sürmeden, hattâ kutu açılış videolarını yayınlamadan Galaxy S20 - S20 Plus - S20 Ultra kılıfları Mobicaps'ta olacak. Tedarikçi firmalarımızdan Bouletta S20 serisi telefon kılıflarını yayınladı. Ülkemizin önemli deri tasarımı markalarından olan Bouletta'nın ilk tanıttığı modeller kartlıklı arka kapaklar şeklinde gözüküyor. 50'den fazla ülkede sevilerek kullanılan Bouletta deri telefon kılıfları tamamen el işçiliğiyle özenle üretilmektedir. Deri aksesuar seven müşterilerimiz, el emeğiyle üretilmiş olan kokusu üzerinde Galaxy S20 deri kılıflarının görseline aşağıda yer veriyor ve beğeninize sunuyoruz.

Şimdilik sadece cover olarak gördüğümüz Bouletta deri kılıfların yanı sıra çok yakında kapaklı cüzdan tipi Magic Wallet serisi kılıf ve kapakları da göreceğimizi belirtmek isteriz. Türkiye'de online satış noktası olarak Mobicaps'i seçen Bouletta ürünlerini aynı zamanda Mobicaps mağazalarında da bulabilirsiniz.

En iyisi için geliştirilen deri el yapımı telefon kılıfları, saat kordonları, AirPods kulaklık çantaları,  cüzdan ve kartlıklar için sitemizdeki ilgili kategorileri dikkatlice incelemenizi tavsiye ederiz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR