iPhone İçin Hızlı Şarj Adaptörü Tavsiyeleri

iPhone İçin Hızlı Şarj Adaptörü Tavsiyeleri

Mobicaps Akıllı Teknolojiler ekibi olarak; son birkaç aydır sıklıkla aldığımız bir soru var. “iPhone’um için hangi şarj adaptörünü kullanmalıyım?”

Kullanıcılar genellikle bu sorunun cevabını Orijinal Apple 20W USB-C Hızlı Şarj Adaptörü olarak düşünebiliyorlar, ancak biz bu konuya Mobicaps Akıllı Teknolojiler olarak müdahale etmek zorunda olduğumuzu düşündük.

Orijinal Apple 20W USB-C Hızlı Şarj Adaptörü elbette ki iPhone cihazlarının ihtiyacı olan gücü en verimli şekilde aktaran hızlı şarj başlığıdır. 

Ancak Orijinal Apple 20W USB-C Hızlı Şarj Adaptörü ile eşdeğer güce, akım korumasına ve güç aktarımına sahip birkaç hızlı şarj adaptörünü sizlerle paylaşmak isteriz. 

 

1. Philips 20W Type-C + 18W USB-A (Total: 38W) Hızlı Şarj Adaptörü

Philips 20W Type-C + 18W USB-A (Total: 38W) Hızlı Şarj Adaptörü, Orijinal Apple 20W USB-C Hızlı Şarj Adaptöründen 80₺ daha ucuz olmakla birlikte iPhone’nuzu 20W güç ile şarj ederken eş zamanlı olarak başka bir cihazınızı 18W güç ile şarj etme olanağı sunar.

Orijinal Philips ürünü olan bu adaptör, 2 yıl Philips Türkiye garantisine sahiptir.

60’tan fazla ülkede faaliyet gösteren Philips’in bu adaptörünü buraya tıklayarak inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. (Şu anda 399₺ yerine sadece 349₺)


2. Mcdodo CH-8291 20W Hızlı Şarj Adaptörü

Mcdodo CH-8291 20W Hızlı Şarj Adaptörü, boyut olarak Orijinal Apple 20W USB-C Hızlı Şarj Adaptörünün sadece yarısı kadar büyüklüktedir. Orijinal Apple 20W USB-C Hızlı Şarj Adaptöründen 100₺ daha ucuz olan bu adaptör, 2 Yıl Mcdodo Türkiye garantili olmakla birlikte Mcdodo güvencesiyle satışa sunulmaktadır.

Mcdodo CH-8291 20W Hızlı Şarj Adaptörünü buraya tıklayarak inceleyebilir veya satın alabilirsiniz.


3. Samsung 25W USB-C Hızlı Şarj Adaptörü

Son tavsiyemiz olan Samsung 25W USB-C Hızlı Şarj Adaptörü, Orijinal Apple 20W USB-C Hızlı Şarj Adaptöründen 80₺ daha ucuz olmakla birlikte Orijinal Apple 20W USB-C Hızlı Şarj Adaptöründen 5W daha fazla akım iletme gücüne sahiptir. 

Samsung 25W USB-C Hızlı Şarj Adaptörü, 2 Yıl Samsung Türkiye garantisine sahiptir.

Samsung 25W USB-C Hızlı Şarj Adaptörünü buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR