Apple'ın Yeni Oyuncakları Bunlar: iPhone 12 Modelleri

_______________________
iPhone 12'ler ve Aksesuarları Hakkında

Apple, yıl bitmeden 5.4, 6.1 ve 6.7 inç boyutlarında dört yeni OLED iPhone'u piyasaya sürecek. Bunlara iPhone 12 serisi diyeceğiz. Söylentiler, 6,7 inç iPhone ve bir 6,1 inçlik modelin üç lensli kameralara sahip üst düzey cihazlar olacağını, 5,4 inçlik cihaz ve diğer 6,1 inçlik modelin ise daha uygun fiyatlı düşük kaliteli iPhone'lar olacağını öne sürüyor.  Geliştirme ve üretim gecikmeleri nedeniyle, Apple'ın bu yıl 'iPhone' lansmanlarını sersemlettiği söyleniyor, ancak cihazların piyasaya çıkacağı sırayla ilgili hala çelişkili söylentiler duyuyoruz.

Kaynaklar, yeni ‌iPhone two serisinin iki aşamada gelebileceğini, ilkinde iki 6.1 inçlik modelin ve ikincisinde de iki 6.7 ve 5.4 inçlik cihazla gelebileceğini belirterek, 6.1 inçlik modeller için SLP anakartlarının Temmuz ayında başladı ve 6,7 ve 5,4 inç olanlar Ağustos ayının ikinci yarısında başladı diyor.

Bunları demesi önemli değil de; Apple artık kutulara şarj cihazı koymayacağını söylüyor. Aslında öyle de söylemiyor, Kablosuz iPhone diyor. Samsung iPhone 7 yıllarında Note 5'e kablosuz şarj özelliği koyduğunda bu teknolojiden haberi yokmuş gibi davranan Apple, iPhone 8 ve X'ten bu yana kablosuz şarj özelliği eklediği cihazları yok sayarak iPhone 12'ye kablosuz iPhone diyecek olunca biraz kızıyoruz. Ancak sadık Apple müşterilerinin de bu duruma kızıp iPhone'dan vazgeçmeyeceğini sadece biz değil Apple da biliyor.

Bu yazılar yazıldıktan sonra iPhone 12 lansmanı yapıldı ve yeni iPhone'ları gördük demezseniz size canlı iPhone'ları gösterelim. Evet aşağıdaki resimde iPhone 12 canlı cihaz görselleri yer alıyor.

Tabiki bizi ilgilendiren; çok pahalı fiyatlara sahip olacağımız bu yeni iPhone'ları nasıl koruyacağız? Mobicaps acil teknoloji ürünleri konusunda hep önde olduğu için şu anda bile iPhone 12 telefon kılıf ve kapaklarını online mağazasından temin edebiliyorsunuz. Ülkemizin en büyük mobil aksesuar ithalatçısı olan Zore'nin legal olarak ithal ettiği ve seçkin satış kanallarıyla piyasaya sürdüğü harika telefon kılıfları Mobicaps'ta yer almaktadır.

İthal olan bu ürünlerin yanı sıra, yine ülkemizin deri tasarım aksesuar markalarından Boluletta'nın tasarladığı iPhone 12 cüzdan kılıfları ve arka kapakları Mobicaps aracılığıyla yurt içindeki tüketicimizle buluşmaktadır. Yaklaşık 50 ülkede ürünleri sevilerek kullanılan ülkemizin yerli ve milli değeri Bouletta, PLM Case markalarımız iPhone 12 modelleri ile beraber yeni bir deri tasarım ürünü olarak SÜET telefon kılıflarını duyurmaktadır. Aşağıda Magic Wallet ve cover olarak örneklerini gösterdiğimiz deri el yapımı kılıflar online mağazamızda yerini almaya başlamıştır.

Gelişen teknoloji ile birlikte mobicaps.com'u takip etmeye devam etmenizi öneriyoruz.

Görüşmek üzere...

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR