TELEFON & SMARTPHONE Samsung Sm-B130 Tuşlu Telefon
TELEFON & SMARTPHONE Samsung Sm-B130 Tuşlu Telefon
TELEFON & SMARTPHONE Samsung Sm-B130 Tuşlu Telefon
TELEFON & SMARTPHONE Samsung Sm-B130 Tuşlu Telefon
TELEFON & SMARTPHONE Samsung Sm-B130 Tuşlu Telefon

Samsung Sm-B130 Tuşlu Telefon (14479)

5,00
Marka : Samsung
Kazancınız : 25
İndirim Oranı : %25 İndirim
Fiyat : 429,00 ₺(KDV Dahil)
İndirimli : 321,75 ₺(KDV Dahil)
Barkod : 8806086281300

Çift Sim Kartlı Tuşlu Telefon

Samsung Tuşlu Telefon

Sm-B130 Tuşlu Telefon

 

Çift Sim Kart Desteği | Yüksek Çözünürlüğe Sahip Ekran | Dayanıklı Batarya Kapasitesi

 

Ürün Özellikleri

  • Özellikle iki farklı telefon hattı kullananlara pratik bir çözüm sunan Samsung B310 Dual Sim, tek telefonda iki farklı numarayı buluşturuyor. İş ve kişisel telefonunuzu aynı ekran üzerinden yönetebileceğiniz, arama kayıtlarını inceleyebileceğiniz ya da mesajlarınızı kontrol edebileceğiniz Samsung B310 Dual Sim, iletişiminize ara vermeden devam etmenizi sağlıyor. Aynı operatöre bağlı iki numarayı ya da farklı operatörlere bağlı numaraları bir arada kullanabileceğiniz model sayesinde toplantılarınızı, buluşmalarınızı ve önemli konuşmalarınızı tek bir telefonla yapabilir, sevdikleriniz ile her zaman görüşebilirsiniz.
  • Kompakt tasarımını hafif bir malzeme ile bir araya getiren model, aynı zamanda küçük boyutları ile dikkat çekiyor. Ele rahatlıkla uyum sağlayan ve işlevsel tuşları ile sizi yönlendiren B310, işlemlerinize hız kazandıracak bir yapı ile geliyor. Tuş takımı sayesinde kolaylıkla telefonunuzun menüleri arasında geçişler yapabileceğiniz model, yönlendirme tuşu ile ana ekranda kısa yol atamaları yapmanızı da hiç olmadığı kadar kolay bir hale getiriyor. Telefona cevap verme ve telefonu kapatma tuşlarına sahip model sayesinde aramalarınıza tek tuş ile cevap verebilir ya da aramalarınızı sonlandırabilirsiniz.

Samsung B310 Dual Sim Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al

  • Ana ekranında bulunan saat, takvim, şarj durum göstergesi ve hat bilgileri sayesinde kolaylıkla bildirimler alabileceğiniz model, aynı zamanda ana menü üzerindeki kısa yol işlevleri ile dinamik bir kullanım sunuyor.
  • Mesaj, hesap makinesi, rehber, kamera ya da çalar saat gibi farklı uygulamalara kısa yoldan ulaşmanızı sağlayan yönlendirme tuşları sayesinde, işlemlerinizi saniyeler içerisinde halledebilir, telefonunuzu kişiselleştirebilirsiniz.
  • Boş zamanlarınızı ya da molalarınızı çok daha keyifli hale getirmeyi amaçlayan oyunlar ile donatılmış model, telefonunuzu bir eğlence merkezine dönüştürmenizi sağlıyor. Farklı bulmacalar ya da macera oyunları ile kendinize meydan okuyabilir, yüksek skorlar elde edebilirsiniz.
  • 200 ve 512 MHz performansında değişen bir işlemci kapasitesine sahip olan Samsung B310 Dual Sim modelleri, telefonunuzdaki uygulamaların kullanılma yoğunluğuna göre hareket ediyor. Bu sayede dilerseniz farklı uygulamaları aynı anda açabileceğiniz model, birden fazla işlemi kolaylıkla halletmenizi sağlıyor. 

  • Samsung B310 Dual Sim özellikleri arasında bulunan ses kaydetme, müzik çalma ya da video oynatma gibi seçenekler, telefonunuzdan maksimum verim alabileceğiniz bir kullanım sunuyor. Toplantılarda, sunumlarda ya da derslerde çok daha etkin bir dinleme yapmanıza olanak tanıyan ses kayıt özelliği, aynı zamanda bu dosyaları bilgisayara aktarabileceğiniz yapısı ile dikkat çekiyor. Bu sayede ses kayıtlarınızı uzun vadeli olarak depolayabilir, dilediğiniz her an tekrar dinleyebilirsiniz.

  • 2 inçlik ekran boyutu ve 65K renk çözünürlüğüne sahip model, 128 x 160 boyutlarında fotoğrafları rahatlıkla görüntüleyebileceğiniz bir kullanım sunuyor. Sevdiklerinizle geçirdiğiniz özel anları, unutmak istemediğiniz hatıraları ya da komik görüntüleri rahatlıkla görüntüleyebileceğiniz cihaz, aynı zamanda yüklediğiniz fotoğrafları ana ekranınızın arka planı yapmanızı sağlayan seçenekleri ile geliyor. Görüntüleri, telefonunuzun ana ekranı ile uyum sağlayacak şekilde yeniden biçimlendirebilir, telefonunuzu çok daha kişisel bir hale getirebilirsiniz. 

  • Müziklerinizi, videolarınızı ya da radyo özelliğini etkin bir şekilde kullanmanız için 3.5 mm’lik kulaklık girişine sahip olan model, seyahat ederken, ders çalışırken ya da boş zamanlarınızı değerlendirirken etkin bir ses deneyimi elde etmenizi sağlıyor. Favori çalma listelerinizi, en sevdiğiniz radyo programlarınızı ya da zil seslerinizi rahatlıkla dinleyebilir, telefonunuz ile keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

  • Uzun süreli kullanımı amaçlayan etkin bir enerjiye sahip model, Li-lon teknolojisi ile üretilmiş bataryası ile dikkat çekiyor.

Telefon Tipi
Tuşlu Telefon
Model
B130
Marka
Samsung
Ekran Boyutu
2"
Dahili Hafıza
8 GB
Ekran Teknolojisi
TFT
Artırılabilir Hafıza
Evet/Var
İşletim Sistemi
Akılsız Standart
Wi-Fi
Hayır/Yok
Bluetooth
Hayır Yok
Parmak İzi Okuyucu
Hayır/Yok
GPS
Hayır/Yok
Şebeke Ağ
3G - HSPA
Boyutlar
112.7 x 46.4 x 13.1 mm
Radyo
Evet/Var
Ağırlık
75g
Şarj Girişi
Micro USB
Pil/Batarya
800 mAh
Hızlı Şarj
Hayır/Yok
Çift Sim Kart
Evet/Var
Üretici Kodu
SM-B130
Garanti
24 Ay (Distribütör)
Kutu İçeriği
Telefon, Şarj Cihazı, Şarj Kablosu, Batarya, Kullanım Kılavuzu, Garanti Belgesi
Fırsat Ürünleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR