Benzer Ürünler
KULAKLIK Tecno Buds1 TWS Earphone Kulaklık
KULAKLIK Tecno Buds1 TWS Earphone Kulaklık
KULAKLIK Tecno Buds1 TWS Earphone Kulaklık

Tecno Buds1 TWS Earphone Kulaklık (16129)

5,00
Marka : Tecno
Kazancınız : 0
İndirim Oranı : %17 İndirim
Fiyat : 550,00 ₺(KDV Dahil)
İndirimli : 456,50 ₺(KDV Dahil)
Barkod : 4895180763274
122,11 ₺ 'den başlayan taksitlerle

Deep Bass Özellikli TWS Kulaklık

Tecno Buds1 TWS Earphone Kulaklık

Öne Çıkan Özellikler

[Gerçek Stereo Ses ve Derin Bas] : TECNO Buds1 bluetooth kulaklık, çok daha saf bas ses efekti oluşturmaya daha fazla önem verir. Güçlü bas hoparlörler, kulaklarınıza canlı konser keyfi sunar.

[Ultralight Comfort & Portable]: En hafif bluetooth kulaklık kulaklık olarak her kablosuz kulaklık sadece 0.141 oz. her tomurcuğu takabilir ve onları unutabilirsiniz. Tüm gün güvenli bir şekilde oturması için ergonomik olarak tasarlanmıştır, taşınabilir ve hafiftir.

[Tek Adımda Eşleştirme ve Tek/İkiz Modu]: Kablosuz kulaklıkların hemen bağlanması için şarj kutusunu açmanız yeterlidir. Her bir bluetooth kulaklık, gerektiğinde ayrı ayrı kullanılabilir.

[Bluetooth 5.0 & Touch-based]:Bluetooth 5.0, daha hızlı eşleştirme ve istikrarlı benzersiz stereo ses kalitesi sağlar. Tüm oynatma/duraklatma, sessiz, ses ve parça ayarlarını ve hatta aktif Siri/Google asistanını kontrol etmek için bluetooth kulaklıklara dokunun.

[Uzun Süreli Çalma Süresi ve Geniş Uyumluluk]: Kablosuz kulaklık dahili 40mAh pil*2 ve 1-2 saat hızlı şarj, kulaklık sunar + Şarj Kutusu: ≥12 Saat.Bluetooth bağlantısı üzerinden hem Android hem de iOS uyumlu cihazlarla eşleştirin.

 

Takma Tipi
Kulak İçi (değişebilir silikonlu) Kablosuz
Kulaklık Türü
İkili - Stereo Şarj Kutulu TWS
Mikrofon
Var
Giriş Ucu
Type-C
Bluetooth
Var
Ses Ayarı
Kulaklıktan Kontrol
Gürültü Önleyici
Yok
Fırsat Ürünleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR