KLAVYE & MOUSE INCA IMG-309 Empouse  RGB Macro Keys  Professional  Gaming Mouse
KLAVYE & MOUSE INCA IMG-309 Empouse  RGB Macro Keys  Professional  Gaming Mouse
KLAVYE & MOUSE INCA IMG-309 Empouse  RGB Macro Keys  Professional  Gaming Mouse

INCA IMG-309 Empouse  RGB Macro Keys  Professional  Gaming Mouse (IMG-309 )

5,00
Marka : INCA
Kazancınız : 0
Fiyat : $19.38  + KDV
TL Fiyat : 626,16 ₺(112,71 ₺ + KDV)
Barkod : 8681949011047
133,00 ₺ 'den başlayan taksitlerle

Profesyonel Gaming Mouse

INCA IMG-309 Empouse RGB Profesyonel Oyuncu Mouse

Macro Keys Professional Gaming Mouse

 

Inca IMG-309 Empousa Profesyonel oyuncular için tasarlandı; mükemmel tutuş kabiliyeti, 7 adet programlanabilir tuş, 7200 Dpi hassasiyet ve 5 farklı RGB Işık efekt ile siz oyunlarınızda başarının keyfine bakın.

 

Oyun esnasında nişan alma pozisyonunda iken yüksek manevralar arasında seçim yapabilecek, her parmağınızla rahatlıkla ulaşabileceğiniz DPI ayar tuşu ile ışık hızında hızlıca geçiş imkanı bulabileceksiniz.

 

Bir kapalı +4 farklı mod ile buluşan akıllı ışıklandırma size EMPOUSA RGB'yi kendiniz yaratan bu kişiselleştirme dokunuşunu sunar. Neredeyse sonsuz renk ve ışık efekti özelleştirmesinin tadını çıkarın. Basit işaretlemelerden karmaşık makrolara kadar her şeyi etkinleştiren 7 adet tamamen programlanabilir düğme ile farenizi kontrol edin. Yüksek kaliteli 5 milyon tıklama garantili Inca Empousa Gamıng Mouse (ana düğmeler ve kaydırma tekerleği) sayesinde hızlı ve doğru geri bildirim sağlanır. Bu teknoloji tamamen hayali tıklama şansını ortadan kaldırıyor.

 

Inca IMG-309 Empousa Gaming Mouse 7 adet Makro tuş sayesinde oyunları kendi istediğiniz şekilde istediğiniz tuşa göre programlayabilirsiniz. Ayarlarınızı istediğiniz profilde kaydedebilir, daha fazla işi hiç olmadığı kadar hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

 

7 tuşlu, ergonomik ele uygun tasarım ile Inca Empousa profesyonel oyuncuların geri bildirimleriyle daha da geliştirildi yeni tasarımı, dayanıklı dokusu ile, mouse'u en iyi şekilde kavramanıza yardımcı olur.

 

 

 

 

 

 

Fırsat Ürünleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR