Benzer Ürünler
Akıllı Saat / Bileklik Huawei Watch GT3 Pro Titanyum Kasa 46mm
Akıllı Saat / Bileklik Huawei Watch GT3 Pro Titanyum Kasa 46mm
Akıllı Saat / Bileklik Huawei Watch Gt3 Pro Titanyum Kasa 46mm
Akıllı Saat / Bileklik Huawei Watch Gt3 Pro Titanyum Kasa 46mm
Akıllı Saat / Bileklik Huawei Watch Gt3 Pro Titanyum Kasa 46mm
Akıllı Saat / Bileklik Huawei Watch Gt3 Pro Titanyum Kasa 46mm
Akıllı Saat / Bileklik Huawei Watch Gt3 Pro Titanyum Kasa 46mm
Akıllı Saat / Bileklik Huawei Watch Gt3 Pro Titanyum Kasa 46mm

Huawei Watch Gt3 Pro Titanyum Kasa Titanyum Kordon 46mm (15402)

5,00
Marka : Mobicaps
Kazancınız : 70
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : 7.899,00 ₺(KDV Dahil)
İndirimli : 6.714,15 ₺(KDV Dahil)
Barkod : 6941487254125
1.796,04 ₺ 'den başlayan taksitlerle

Titanyum Kasa-Titanyum Kordon

HUAWEI Watch GT3 Pro

Titanyum Kasa 46mm

 

HUAWEI Watch GT3 Pro, mükemmel işçiliği estetikle bir araya getirerek sağlık ve zindeliği en ileri noktaya ve keşfedilmemiş sulara kadar taşıyor.

 

huawei watch gt3 pro | Huawei Ailesi |

 

Kendinizi Saatin Cazibesine Bırakın

Saatin kusursuz titanyum gövdesi, yeni hisler uyandıran ve stil anlayışınıza hitap eden net çizgiler ve dış hatlarıyla sportifliğin gündelik tempoyla buluştuğu yerdir.

Tüm açılarda çalışan hassas kesimli kenarlara ve köşelere sahip kusursuz titanyum gövde. Safir saat kadranı, günlük yaşamda çizilmeye karşı dayanıklı ve alışılmışın dışında.

 

 

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium - HUAWEI Türkiye

 

 

Titanyum dönebilen kurma kolu, bileğin her dönüşünde ışıldar.

Nanokristal seramik arka kapağı cildi hafifletici konforu yeni normaliniz haline getirir.

 

 

Huawei GT3 Pro brings classic luxury designs to smartwatches | gagadget.com

 

Gün Işığında Güçlü Performans 

Saat kadranınızı Galeri'den özelleştirin veya indirebileceğiniz sayısız saat yüzü arasından seçim yapın, ardından nefes kesici AMOLED ekranınızı hayata geçiren stil ve düzeni bulmak için karıştırıp eşleştirin!

 

Sağlığınızı İzleyin

HUAWEI WATCH GT 3 Pro, tüm kapsamlı sağlık yönetimini yeni bir düzeye getirdi. Proaktif kalabilmeniz ve sağlığınız hakkında bilgi sahibi olabilmeniz için kalp atış hızı, SpO2, uyku ve stres izleme gibi bir dizi akıllı özelliği destekler.

 

Gerçek Zamanlı Uyarılarla Akıllı Nabız İzleme 

HUAWEI TruSeen™ 5.0+ kalp atış hızı izleme teknolojisi, gelişmiş sinyalleri yakalamak için halka şeklinde sekiz fotoelektrik sensör kullanır. Tamamen yeni bir algoritma, titizlikle kalp atış hızı izleme için paraziti filtreler. Hatta kalp atış hızınız normal aralıktan saptığında gerçek zamanlı uyarılarla kalp atış hızınızı 7/24 izleyebilirsiniz.

 

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Workout Mode

Su Altında Yeni Harikaları Keşfedin

HUAWEI WATCH GT 3 Pro, suya dayanıklılık için IP68 ve 5 ATM derecelendirmesi ile birlikte gelir ve 200 su basıncı döngüsüne dayanıklıdır, 30 metreye kadar serbest dalışları destekleyerek tüm denizaltı maceralarınız için mükemmel bir arkadaştır.

 

Daha Güvenli Sulara Dalın

Saat; hız, derinlik ve dalış süresi dahil olmak üzere dalış verilerini gerçek zamanlı olarak görüntüler.

Çok derine inerseniz veya çok uzun süre derinde kalırsanız otomatik hatırlatıcılar gibi hava geçirmez güvenlik hatırlatıcı ayarlarına sahiptir.

 

Dalmaya Hazır Olun

Saat, dalış süresi ve derinlik eğrisi gibi dalış verilerini kaydederek ilerlemenizi izlenebilir ve görünür hale getirir. Apne eğitim modu, ileri su altı mücadelelerine daha iyi hazırlanmanız için nefesinizi ne kadar süre tutabileceğinizi artırmaya yardımcı olmak için kalp atış hızınızı, nefes tutma sürenizi ve diyafram kasılmasının başlangıç ​​zamanını kaydeder.

 

 

 

 

100+ Egzersiz Modu

Koşmak, bisiklete binmek, dağa tırmanmak, yüzmek, kayak yapmak ve daha fazlası arasından seçim yapabileceğiniz 100'ün üzerinde egzersiz moduna tek bir dokunuşla ulaşın! Koşu yeteneği indeksi, antrenman basıncı ve antrenman yükü gibi verilere dayalı koşu ölçümleri ve ipuçları, vücudunuzu fazla zorlamadan performansı en üst düzeye çıkarmanıza yardımcı olur ve paylaşılabilir koşu rotaları, cesaretinizi tam olarak gösterir!

 

 

Güçlü Pil Ömrü ve Hızlı Şarj

Saatinizin ne zaman ihtiyacınız olursa olsun çalışmaya hazır olmasını sağlayacaktır. Saatin şarj hızı %30 artar ve 10 dakikada 25% veya sadece 85 dakikada %100 şarj etmenize ve başka bir güçlendirmeye ihtiyaç duymadan önce tam 14 gün boyunca takmanıza olanak tanır!

 

 

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium App Market

 

Watch AppGallery aracılığıyla indirilebilen çok sayıda üçüncü taraf uygulaması ile, ihtiyacınız olan her şeye yalnızca tek bilek hareketiyle erişilebilir.

 

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium BT Calling

Bluetooth aramalarını doğrudan saatinizden yanıtlayın!

Telefonunuz elinizde olmadığında bile günlük temponun akışında kalmak için gelen aramaları yanıtlayın ve reddedin, özel hızlı yanıtlar gönderin ve arama kayıtlarını görüntüleyin.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Music

Yoldayken dinleyin. 

Saat, telefonunuzdaki çalma listelerini senkronize edebilir ve egzersizler sırasında kendi başına en sevdiğiniz şarkıları çalabilir. Bu nedenle, bir çift Bluetooth kulaklığı takın ve hiç ağırlığınız olmadan hareket edin.

Saat, akıllı cihazlarla sorunsuz bir şekilde eşleşir. HUAWEI cihazlarından iOS ve Android telefonlara kadar, HUAWEI WATCH GT 3 Pro, rahatlıkla çalışacak.

Akıllı Saat Marka
Huawei
Akıllı Saat Model
Gt3 Pro Titanyum
Fırsat Ürünleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR